fbpx

Catering Aalsmeer

Catering Aalsmeer

Bent u op zoek naar catering in Aalsmeer die uw event naar een hoger niveau helpt tillen? Dan is Where is My Kitchen Now de cateraar die u zoekt. Wat voor een soort evenement u ook organiseert, dankzij onze werkwijze kunnen wij er altijd voor zorgen dat de catering altijd volledig past bij hetgeen wat u voor ogen had. U leest hier meer over onze service.

 

Catering Aalsmeer

Wat is Where is My Kitchen Now?

Where Is My Kitchen Now is al jarenlang een cateraar dat zich richt op service, kwaliteit en elke catering met een persoonlijke aanpak verzorgt. Als professionele cateraar hebben wij al de catering in Aalsmeer voor diverse gelegenheden mogen verzorgen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Verjaardagen;
  • Bruiloften;
  • Bedrijfsfeestjes;
  • Netwerkborrels;
  • En andere evenementen.

Elk event is anders, waardoor we ook bij elk evenement op een andere manier te werk gaan. Wij willen namelijk precies doen datgene doen wat u in gedachten heeft. Het is immers uw event, die natuurlijk geheel moet worden verzorgd zoals u dat graag wilt. Dat is waar onze service, kwaliteit en persoonlijke aanpak voor staan.

Dankzij deze catering in Aalsmeer tilt u uw event naar een hoger niveau

Wanneer u kiest voor de catering in Aalsmeer van Where is My Kitchen now, kiest u voor een cateraar die uw event naar een hoger niveau kan tillen. Dat komt doordat wij niet alleen goed naar uw wensen luisteren, maar er ook voor zorgen dat alle catering die wij leveren van hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo werken wij uitsluitend met verse ingrediënten, die bij voorkeur ook nog eens uit de regio komen. Is een product niet vers? Dan kopen wij het niet, zo simpel is onze werkwijze hierin. Wij willen voor uw event namelijk alleen maar het allerbeste, net zoals u dat zelf ook voor uw gasten wilt.

Dit betekent echter niet dat u hiervoor een hoge prijs betaalt. Doordat we bij voorkeur met regionale producten werken, kunnen we verse ingrediënten meestal voor een schappelijke prijs inkopen.

Welke catering in Aalsmeer wilt u precies?

Juist omdat wij graag maatwerk leveren, kunnen we op voorhand niet aangeven wat de prijs gaat worden. Vandaar dat wij op onze website ook geen tarieven kunnen laten zien. Heeft u catering in Aalsmeer nodig en overweegt u om deze door ons te laten verzorgen? Neem dan alstublieft contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Wij brengen graag uw wensen in kaart

Omdat elke gelegenheid anders is, raden wij u aan om eerst een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak krijgt u namelijk de gelegenheid wat uw wensen omtrent de catering voor uw event in Aalsmeer of omgeving zal zijn. Hierdoor kunnen wij niet alleen met u meedenken, maar ook goed uw wensen in kaart brengen. Aan de hand daarvan kunnen wij u vertellen hoe wij de catering kunnen gaan vormgeven en wat de uiteindelijke kosten hiervan zullen zijn. De inkopen doen wij altijd zelf met producten uit het seizoen. Wij hebben een voorkeur voor versproducten van onze huisleverancier de Lindenhoff, maar denken graag met u mee indien u andere wensen heeft!

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Heeft u catering in Aalsmeer, of Amstelveen nodig en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij zullen binnen 24 uur op uw bericht reageren.

 

Ik wil graag meer informatie

Uiteraard maken wij graag een (vrijblijvende) afspraak om uw gelegenheid door te nemen. Bij voorkeur op uw locatie zodat we gelijk de mogelijkheden kunnen bekijken en tot een juiste offerte kunnen komen, maar als dat niet mogelijk is dan spreken we net zo graag elders af!

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top