fbpx

Over Where Is My Kitchen Now

Lekker eten daar houden wij van

Bij Where Is My Kitchen Now houden we vooral van lekker eten. Lekker èn gezond! En dat gezond eten ook heel lekker kan zijn, delen we graag met anderen.

Wij maken alles zelf, van de mayonaise tot de ketchup, van de bouillon tot de pasta-sauzen. Kant en klaar komt er bij ons niet in! Vers en zoveel mogelijk uit de regio, en dat proef je zeker terug in onze maaltijden!

Omdat wij alles zelf maken kunnen we ook heel goed rekening houden met speciale wensen. Of het nou gaat om smaak of om een allergie, beide zijn voor ons eenvoudig op te lossen. Wij weten namelijk exact welke ingrediënten we gebruiken en meestal ook nog waar ze vandaan komen! Het liefste uit de regio, maar helaas is dat niet altijd mogelijk…

Vers eten zonder conserveringsmiddelen

Vers eten maakt het bij voorbaat al gezonder. Geen conserveringsmiddelen of toevoegingen zijn terug te vinden in onze maaltijden. Of het nou gaat om de vers geleverde maaltijden, de diepgevroren sportmaaltijden of ons cateringaanbod, bij Where Is My Kitchen Now weet je zeker dat alles vers is gemaakt!

Lekker eten is onze passie, deze passie delen we graag met anderen. Of het nou gaat om een formele catering op kantoor, een zeiltocht met privekok op het water of om een broodjes bezorging in de kantine, wij bereiden alles met liefde voor de ingrediënten. Dat proef je 100% zeker terug in al onze gerechten, maaltijden en broodjes!

Wilt u kennis maken met Where Is My Kitchen Now? Neem dan nu contact met ons op en wij zullen binnen 24 uur reageren!

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Walking Dinner Amsterdam

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door lekker eten. Intense pure smaken van de hoogste kwaliteit. Geen ingewikkelde gerechten, maar heel puur, heel eenvoudig, gewoon heel erg lekker! Ik werk altijd met dagverse producten uit het seizoen. Dat is niet alleen beter voor het milieu (waarom groente uit het buitenland halen als ze ook in ons eigen land uit de grond komen…) maar ook vele malen lekkerder op het bord. Vers en zoveel mogelijk lokaal. Dat is mijn motto. Veel groente aangevuld met verse vis, goed vlees maar ook een verrassend vegetarisch menu of een volledig vegan menu behoort tot de mogelijkheden.

Ik kan overal koken, hoe groot of klein de keuken ook is, samen met u stellen we het menu op. Ik zorg voor het eten, u zorgt voor het gezelschap en samen maken we er een topavond van!

Laurens Liezenberg
Oprichter en thuiskok
Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top