fbpx

Kok aan huis Haarlem

Kok aan huis Haarlem

Kok aan huis Haarlem

Uw eigen prive-chef in huis halen? Een restaurant beleving in uw eigen omgeving? Met een kok aan huis haalt u een volledige restaurant ervaring in huis. Met een kok in huis in Haarlem heeft u de regie in eigen hand en krijgt u alles wat u van een restaurant verwacht in uw eigen omgeving. 

Laurens is chef-kok aan huis en maakt samen met u een menu voor de gehele avond. Volledig naar uw eigen wensen en behoeftes! Vis, vlees, vegetarisch, koolhydraatarm, vegan, het maakt werkelijk waar niet uit wat de wensen zijn, samen met u wordt er een fantastisch menu samengesteld! Wij doen de inkopen, koken alles in uw keuken, doen de afwas en maken de keuken weer net zo schoon als toen we begonnen. Alles nemen we voor u uit handen zodat u de volledige focus heeft op uw eigen gasten.

Voor een menu impressie kunt u een kijkje op onze Instagram pagina. Dat geeft een kijkje in de mogelijkheden, maar uiteindelijk maken we een menu 100% in samenwerking met u. Wilt u liever verrast worden? Uiteraard ook geen enkel probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aangevuld met een bijpassend wijn arrangement? Ook dat doen we graag! Liever speciale bieren op het menu? Dan doen we dat!

 

Wilt u een kleine impressie van waar we inmiddels allemaal hebben mogen koken? Dan kunt u bij onze referenties een kijkje nemen. Mocht u nog vragen hebben van zijn we u graag van dienst! U zult altijd binnen 24 uur een reactie terug ontvangen!

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top