fbpx

Catering Amstelveen

Catering Amstelveen

Bent u voor uw event op zoek naar een goede catering in Amstelveen die bij uw persoonlijke wensen aansluit? Dan bent u bij Where is My Kitchen Now aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel cateringbedrijf dat al jarenlang de catering van diverse evenementen. U leest hier meer over de mogelijkheden die wij te bieden hebben en over onze professionele, maar ook persoonlijke werkwijze.

 

Catering Amstelveen

Wat is Where is My Kitchen Now?


Where is My Kitchen Now is een cateraar die is gericht op service, kwaliteit en persoonlijke aanpak. Door ons goed aan deze speerpunten te houden, hebben wij al diverse malen succesvol de catering in Amstelveen voor verschillende evenementen mogen verzorgen. Elk event is anders, waardoor elk event ook een andere aanpak vergt. Bij Where is My Kitchen now snappen wij dit goed en vinden wij het ook erg belangrijk dat onze catering precies aan uw wensen voldoet. Het is immers uw evenement, die compleet naar uw wens moet verlopen.

Soep bestellen
LUNCH
Catering
BUFFET
Luxe borrelhapjes
HAPJES

Samen maken wij uw evenement een groot succes!

Wanneer u kiest voor Where is My Kitchen Now, kiest u dus voor een catering in Amstelveen die uw persoonlijke wensen vooropstelt. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij goed inspelen op uw behoeften en met u meedenken. De acties die wij uitvoeren, worden alleen in samenspraak met u gedaan. Door zo nauw met u samen te werken, maken wij samen met u uw evenement tot een groot succes!

Laat ons uw catering in Amstelveen uit handen nemen!

Wanneer u kiest voor Where is My Kitchen Now, wordt u daadwerkelijk de gehele catering van uw event uit handen genomen. Van de bitterballen tot aan het buffet en van de frisdranken tot aan exclusieve wijnen: wij regelen het! Hierdoor hoeft u zich over de catering geen zorgen te maken. Dankzij ons kunt u genieten van uw eigen evenement en uzelf volledig op uw gasten richten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Zoals we eerder al zeiden, is ieder evenement anders. Hierdoor vergt ieder event ook een andere aanpak en kunnen wij op onze website helaas geen vaste tarieven laten zien. Wij zien de catering voor uw evenement als echt maatwerk. Hierdoor kunnen wij pas na een gesprek met u een inschatting maken van de uiteindelijke kosten. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen en wat de uiteindelijke prijs zal zijn? Dan raden wij u aan om een vrijblijvende afspraak met ons te maken.

Wat wordt tijdens de vrijblijvende afspraak besproken?

Tijdens deze afspraak krijgt u de gelegenheid om ons te vertellen wat uw wensen betreft de catering van uw evenement zijn. Dankzij dit gesprek kunnen wij niet alleen met u meedenken, maar kunnen wij ook een goed beeld schetsen van hoe wij de catering voor uw evenement het beste kunnen vormgeven. Aan de hand daarvan, kunnen wij u vertellen wat de uiteindelijke prijs van de catering uiteindelijk zal worden.

Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten voor onze catering Amstelveen. Bij voorkeur ook nog uit de regio. Voor veel van onze inkopen gaan wij naar Lindenhoff. Mochten het niet vers zijn, dan kopen wij het niet in, zo simpel is dat. Voor elke gelegenheid willen wij het allerbeste. Zoals u dat ook voor uw gasten wenst. Dat hoeft overigens echt niet de allerduurste te zijn. Zeker omdat we bij voorkeur met regionale producten werken, kunnen we vers eten voor een goede prijs inkopen.

Ik wil graag meer informatie

Uiteraard maken wij graag een (vrijblijvende) afspraak om uw gelegenheid door te nemen. Bij voorkeur op uw locatie zodat we gelijk de mogelijkheden kunnen bekijken en tot een juiste offerte kunnen komen, maar als dat niet mogelijk is dan spreken we net zo graag elders af!

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top