fbpx

Mealplan

Gezond en vers eten zonder er zelf werk aan te hebben! Wij maken gepersonaliseerde maaltijden op maat (mealplan) voor jouw eigen doeleinden. Of het nou gaat om een topsporter met een strikt dieet, of je wilt afvallen, of juist wilt aankomen, of gewoon lekker en gezond wilt eten, zonder er zelf stress van te hebben. Wij maken graag jouw weekmenu en komen dat bij je thuis bezorgen.

Natuurlijk houden we rekening met jouw persoonlijke doelen, allergieën en waar mogelijk voorkeuren. We maken alles altijd vers in onze eigen keuken. Géén conserveringsmiddelen of onnodige toevoegingen. Alles dagvers, en dezelfde dag nog geleverd!

Wij bieden drie soorten meal-plannen aan. Voor gewichtsverlies, voor behoud van gewicht of juist om in gewicht aan te komen. Uiteraard kunnen we rekening houden met alle mogelijke dieëtwensen als allergieën, hallal, kosher, vegan, vlees of vis, kortom wij leveren maatwerk passend bij jouw eetbehoefte.

ONZE MEALPLAN PAKKETTEN

Low Carb

€ 48 euro per week (€199/maand) voor 4 maaltijden

€ 58 euro per week (€250/maand) voor 5 maaltijden

Dit is een vanaf prijs gebaseerd op een maandabonnement

Medium Carb

€ 48 euro per week (€199/maand) voor 4 maaltijden

€ 58 euro per week (€250/maand) voor 5 maaltijden

Dit is een vanaf prijs gebaseerd op een maandabonnement

High Carb

€ 48 euro per week (€199/maand) voor 4 maaltijden

€ 58 euro per week (€250/maand) voor 5 maaltijden

Dit is een vanaf prijs gebaseerd op een maandabonnement

Mealprep op maat

Wij houden rekening met jouw persoonlijke doelen, voorkeuren en wensen. Omdat we alles dagvers en zelf maken, weten wij exact wat er in de maaltijden is verwerkt. Altijd vers, altijd gezond en net zo belangrijk: altijd lekker!

Mealprep voor gemak

Vers eten maken kost vooral tijd. Maar gelukkig kunnen wij die tijd voor jou compenseren door het maken van gezonde en lekkere maaltijden zodat jij je kunt focussen op andere zaken. Kies voor het gemak van een mealprep voor 4 of 5 dagen per week.

Gezond eten

Gezond eten betekent ook gevarieerd eten. Wij zorgen voor een juiste balans gericht op jouw eigen behoefte en wensen. Veel of juist weinig koolhydraten. Ook met allergenen en intoleranties kunnen we rekening houden. Een mealplan is maatwerk, en dat doen wij dus ook.

Gratis thuis bezorgd

Wij bezorgen de maaltijden op  twee momenten in de week gratis aan huis, afhankelijk van hoeveel maaltijden je per week wilt ontvangen.

Dagvers gemaakt

Al onze maaltijden worden dagvers gemaakt. Een mealplan van “Where Is My Kitchen Now” betekent vers en gezond eten. Omdat we alles zelf maken kunnen we heel goed rekening houden met de wensen van onze klanten. Maar aan gezond en lekker doen wij geen concessies. Een mealplan werkt namelijk alleen maar als je het voor langere tijd doet. Gezond eten moet een norm worden. Niet een weekje of een maandje, nee juist andersom. Dus veelal gezond eten en af en toe een cheat-day. 

4 of 5 dagen per week mealplan

Natuurlijk kan je af en toe iets anders eten. Daarom bieden we onze maaltijden voor 5 dagen aan. Zo geven we je de ruimte om de andere dagen misschien te eten wat wij zelf niet zouden leveren, maar misschien wel nodig is voor jezelf. Daarom bieden wij onze service ook juist aan voor 4 of 5 dagen. Natuurlijk zou het goed zijn om de hele week gezond te eten. Maar wij weten ook dat het soms nodig is om de teugels wat te laten vieren. In het weekend misschien iets minder letten op je maaltijd, maar doordeweeks gezond eten kan een prima basis zijn voor jouw voeding. Dat weet iedereen voor zichzelf het beste.

Mealplan
Mealplan

Heb je meer vragen over voeding en wil je er meer over leren? Wij raden altijd de website aan van Voedingscentrum als je specifieke vragen hebt over ingrediënten. 

Wil je meer weten over onze maaltijden of je aanmelden? Klik dan hierboven op de knop en vul je gegevens in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om je wensen te bespreken.

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top