fbpx

Catering Amsterdam

Catering Amsterdam

Heeft u een goede catering in Amsterdam nodig? Dan heeft u die zojuist gevonden! Where Is My Kitchen Now is een cateraar die vele gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften en andere partijen heeft mogen meemaken. U leest hier meer over onze service!

Profiteer van onze persoonlijke service

Bij Where is My Kitchen now, vinden we het belangrijk om de catering in Amsterdam altijd volgens de volgende punten te verzorgen:

  • Service;

  • Kwaliteit;

  • Persoonlijke aanpak.

Of het nou een verjaardag, bruiloft, promotie-evenement of andere gelegenheid betreft; dankzij onze werkwijze kunnen wij er altijd voor zorgen dat de catering van uw evenement naadloos aansluit bij wat u ervoor in gedachten had. Dat betekent dat niet alleen service en kwaliteit, maar ook een persoonlijke aanpak erg belangrijk is. Wij luisteren goed naar welke wensen u voor de catering heeft en zorgen ervoor dat wij aan deze wensen voldoen. Zodoende verzorgen wij al jarenlang met groot succes de catering voor verschillende soorten evenementen.

Catering Amsterdam

Geniet van een hoogwaardige catering in Amsterdam

Wanneer u een event organiseert, wilt u uiteraard dat alles soepeltjes verloopt en de gasten het enorm naar hun zin hebben. Wanneer u kiest voor Where is My Kitchen Now, weet u zeker dat het omtrent de catering van uw evenement helemaal goed zit. Wij nemen namelijk de complete catering op ons. Van het verzorgen van culinaire amuses, tot aan het verzorgen van frisdrank en zelfs exclusieve wijnen; wij regelen het voor u! Hierdoor hoeft u zich rondom het eten en drinken op uw event geen zorgen te maken en kunt u zich compleet focussen op uw gasten.

Een catering in Amsterdam waar men u tegen zegt

Zo kunt u onze catering in Amsterdam wel omschrijven. Wij zorgen er namelijk voor dat alle catering die wij verzorgen, van hoogwaardige kwaliteit is. Om dit te kunnen waarborgen, werken wij uitsluitend met verse ingrediënten voor onze catering in Amstelveen. Daarbij gaat onze voorkeur zelfs uit naar ingrediënten uit de regio. Mocht iets niet vers zijn? Dan kopen wij het niet in, zo simpel is dat.
Wij kiezen voor deze maatregel, omdat wij voor elke gelegenheid alleen maar de beste catering willen leveren. U wilt uw gasten toch ook alleen het allerbeste geven? En allerbeste, betekent overigens niet direct ook het allerduurste. Vooral omdat we bij voorkeur met regionale producten werken, kunnen doorgaans we verse ingrediënten voor schappelijke prijzen inkopen. Onze huisleverancier is De Lindenhoff waardoor we u kunnen verzekeren dat we werken met de allerbeste ingrediënten vers uit het seizoen.

Laten we kennismaken!

Het leveren van een catering in Amsterdam dat volledig aansluit bij datgeen wat u ervoor in gedachten heeft, vraagt om maatwerk. Elke catering is anders, waardoor ook elke totaalprijs anders zal uitvallen. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om prijsindicaties op de website neer te zetten.
Overweegt u om de catering van uw event door ons te laten verzorgen, maar bent u benieuwd naar wat u precies van ons kunt verwachten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak waarop wij met elkaar kunnen kennismaken. Tijdens deze afspraak luisteren wij naar uw wensen, waardoor wij u zo goed mogelijk kunnen vertellen hoe wij deze kunnen vormgeven en voor welke totaalprijs we dat kunnen realiseren.

Ik wil graag meer informatie

Uiteraard maken wij graag een (vrijblijvende) afspraak om uw gelegenheid door te nemen. Bij voorkeur op uw locatie zodat we gelijk de mogelijkheden kunnen bekijken en tot een juiste offerte kunnen komen, maar als dat niet mogelijk is dan spreken we net zo graag elders af!

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top