fbpx

FAQ

Over Where Is My Kitchen Now

Leuk dat je dat wilt weten! We zijn een maaltijdservice die verse (niet bevroren) bereide maaltijden levert. Onze chefkok Laurens ontwikkeld en bereidt de maaltijden zelf in onze keuken in Amsterdam. Ze zijn volledig bereid, dus het enige wat u nog hoeft te doen is opwarmen – elke maaltijd is in slechts enkele minuten klaar om te eten. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over wat u gaat eten (of lunchen). Geen boodschappen, niet meer snijden en bakken, niet opruimen, dat hebben wij allemaal al voor jou gedaan. Maar ook geen kunstmatige ingrediënten, conserveermiddelen of toegevoegde suikers. Wij maken alles vers en dat proef je terug in onze maaltijden!

We zijn begonnen met Where Is My Kitchen Now omdat we geloven dat elke dag verse, voedzame gerechten voor iedereen gemakkelijk zou moeten zijn. Daarom doen we al het zware werk voor u: ingrediënten van hoge kwaliteit zoeken, ervoor zorgen dat elke maaltijd die u eet, rijk is aan voedingsstoffen, boordevol zit met goede ingrediënten, en vakkundig op bestelling gekookt is zodat het vers en lekker smaakt.

Naast het leveren van verse maaltijden zijn wij ook beschikbaar voor catering en het bezorgen van lunches. Ook zijn wij inzetbaar voor het koken op locatie, bij u thuis of op het werk.

Wij maken alle maaltijden zelf in onze keuken in Amsterdam. Omdat we alles zelf maken, weten we exact welke ingrediënten er gebruikt worden en weten we ook zeker dat alles vers en lekker is!

Alhoewel onze materialen geschikt zijn voor het koken in grote aantallen, kunnen we toch in kleine porties koken en per maaltijd aan u leveren.

Je kunt ons bellen van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur via telefoonnummer 020 244 03 24

Stuur je liever een e-mail? Ook dat kan natuurlijk! Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren op alle e-mails. Je kunt je bericht sturen aan info@whereismykitchennow.com

Leuk! Wij zijn altijd geïnteresseerd in leuke samenwerkingen! Neem contact met ons op via info@whereismykitchennow.com en we zullen er snel op terug komen!

Uiteraard kan dat! Neem even telefonisch contact met ons op via 020 244 03 24 en we helpen je graag/

MAALTIJDEN

Elke 2 weken wordt het menu aangepast en komen er nieuwe maaltijden bij.

Alle maaltijden hebben een inhoud van ongeveer 450-475 gram. Salades kunnen een ander gewicht hebben, dat staat dan bij de beschrijving vermeld. Bij de samenstelling van alle maaltijden letten wij op de voedzaamheid van een maaltijd en niet direct op het gewicht.

Dat kan niet altijd, maar waar mogelijk proberen we zeker verzoeken te verwerken. Je kan daarvoor het beste contact opnemen via de email of telefoon voordat je een bestelling plaatst.

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers. Afhankelijk van de voorraad, beschikbaarheid, versheid en het seizoensaanbod kopen wij onze ingrediënten in waar wij denken op dat moment de beste maaltijden mee te kunnen maken. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop!

BEZORGING

Momenteel bezorgen wij in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel en Aalsmeer.

Wij zijn bezig om ons bezorggebied uit te breiden naar heel Nederland, maar momenteel is dat nog niet mogelijk.

Wij leveren op werkdagen tussen 17.00 & 22.00 uur. Op de avond zelf krijg je ongeveer 30 minuten van te voren een sms-bericht.

Je kan tot maximaal 2 weken vooruit bestellen via de website. Wil je een specifiek gerecht verder vooruit bestellen neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Wij bezorgen onze maaltijden zelf aan huis. Tijdens het transport vervoeren we de maaltijden in koelboxen om te zorgen dat de kwaliteit van de maaltijden optimaal blijft!

Wij rekenen geen aparte bezorgkosten. Je kan onze maaltijden per 4, 6, 9 of 12 stuks bestellen. De prijs die je betaald is inclusief BTW en bezorging.

Je kan tot uiterlijk de werkdag voor je leverdag bestellen tot 12:00 uur. Als je bijvoorbeeld een bestelling op dinsdagavond wilt ontvangen, kan je deze uiterlijk maandag 12:00 uur bestellen.

 

Voor een levering op maandagavond kan je deze uiterlijk vrijdag 12:00 plaatsen via de website.

Dat gaat helaas niet. Wij leveren op werkdagen tussen 17:00 en 22:00. Wel kunnen we eventueel de maaltijden bij de buren afgeven.

Ben je onverhoopt toch niet thuis op het bezorgmoment? Dan geven wij de maaltijden bij de buren af. Zijn de buren ook niet thuis? Dan hebben we nog de optie om de bestelling op een ander adres binnen 500 meter vanaf het aangegeven adres te laten bezorgen. Wij zullen dan contact met je opnemen via je mobiele nummer. Het is dus verstandig om je nummer altijd op te geven bij je bestelling.

BEWAREN

Omdat wij dagelijks koken met verse ingrediënten, zijn de maaltijden na bezorging nog minimaal 4 dagen houdbaar.

Je kan de maaltijden ook nog invriezen als je ze langer wilt bewaren.

Jazeker kan dat! Er zijn wat uitzonderingen (salades en eieren bijvoorbeeld), maar dat zullen we dan op de verpakking vermelden. U kunt de maaltijden maximaal 3 maanden bewaren in de vriezer.

Wanneer je de maaltijd uit de vriezer wilt ontdooien adviseren wij om de maaltijd 24 uur van te voren naar de koelkast te verplaatsen en rustig te laten ontdooien. Of 8 uur voor consumptie bij kamertemperatuur (bijv. op het aanrecht) laten ontdooien.

OPWARMEN

Verwarm de maaltijd op matig vuur gedurende 8 tot 10 minuten. Eventueel met een klein laagje water, olijfolie of kokosolie.

Zorg ervoor dat de maaltijd goed ontdooid is voordat je deze gaat opwarmen!

Verwijder de folie of verwarm de maaltijd in een ovenschaal ca. 25 minuten op 150°C in een voorverwarmde oven. Door de maaltijd af te dekken, droogt deze niet uit.

Zorg ervoor dat de maaltijd goed ontdooid is voordat je deze gaat opwarmen!

Verwarm direct of doe de maaltijd in een afgedekte ovenschaal en verwarm in ca. 25 minuten op 110°C. Door de maaltijd af te dekken, droogt deze niet uit.

Zorg ervoor dat de maaltijd goed ontdooid is voordat je deze gaat opwarmen!

In de magnetron kan je de maaltijden opwarmen door deze 4 minuten te verwarmen op 900 Watt. 

Zorg ervoor dat de maaltijd goed ontdooid is voordat je deze gaat opwarmen!

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top