fbpx

Kok aan huis Amsterdam

Kok aan huis Amsterdam

Kok aan huis Amsterdam

Wilt u een diner bij uw thuis organiseren? Wij zijn graag uw privé kok aan huis in Amsterdam! Vanaf 2 personen kunnen wij al een diner voor u bereiden en serveren in uw eigen keuken. Volledig naar uw wensen bereidt. Liever met een groter gezelschap dineren? Uiteraard ook dan staan we graag voor u klaar.

Klassiek, Italiaans, modern, stampotten? Het maakt ons werkelijk waar niet uit. Het is uw gelegenheid en uw gast(en). Wij vinden het altijd leuk om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke avond heeft en kan genieten van het diner. Aangevuld met bijpassende wijnen? Of liever frisdrank voor de kinderen? Of speciale bieren passend bij de gerechten? We adviseren heel graag en denken met u mee.

U bedenkt een thema, wij doen de boodschappen, de voorbereidingen, het koken en de afwas. De keuken leveren we net zo af als dat we deze aantroffen. Kortom wij nemen alles voor u uit handen!

Wilt u liever mee om te kijken waar we de ingrediënten vandaan halen? Natuurlijk kan dat! Wij zoeken zoveel mogelijk leveranciers en telers direct uit de buurt. Zo weten we waar onze ingrediënten vandaan komen, maar kunnen we ook garanderen dat het vers is. Lekker vers eten, daar geniet iedereen van! Veel inkopen doen we bij onze leverancier Lindenhoff. Maar er zijn ook diverse andere boeren en telers waar we in het seizoen onze producten vandaan halen. Voordat wij als kok aan huis in Amsterdam de gerechten serveren, willen wij zeker weten waar onze producten vandaan komen.

Ik wil graag meer informatie

Uiteraard maken wij graag een (vrijblijvende) afspraak om uw gelegenheid door te nemen. Bij voorkeur op uw locatie zodat we gelijk de mogelijkheden kunnen bekijken en tot een juiste offerte kunnen komen, maar als dat niet mogelijk is dan spreken we net zo graag elders af!

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top