fbpx

Crewcatering

Crewcatering

Het leveren van crewcatering kun je gerust aan ons overlaten. Van 10 tot 1500 collega’s die een maaltijd moeten nuttigen? Voor ons geen probleem en dat doen we natuurlijk graag! Of het nou gaat om een ontbijt, maaltijd om de nachtdienst door te komen of een uitgebreide lunch, wij hebben het bijna allemaal al gezien en meegemaakt. Met deze ervaring kunnen we dus het hele team voorzien van crewcatering.

Altijd vers en het liefst koken wij op locatie. Is dat niet mogelijk? Dan maken we het gewoon in onze eigen productie keuken en komen het brengen. Waar dan ook in Nederland (of buitenland indien nodig), wij zijn de culinaire partner voor crewcatering.

Grote en kleine producties, evenementen, vergaderingen, verjaardagen, het maakt ons werkelijk waar niet uit. Wij zijn altijd in staat om crewcatering op maat te serveren. Een speciaal menu? Dieetwensen? Een thema? Ook daar helpen we graag mee. Indien nodig denken we ook mee over hoe het beste in te vullen. Eenmalig of een maand lang elke dag? Wij zijn er voor jouw crew en de crewcatering.

Tijdens lange dagen kan er veel gevraagd worden van het team. Daarbij is het van belang om goed, gezond (soms ongezond) maar vooral lekker te kunnen eten. Daarmee trek je het team er doorheen en kunnen ze langer presteren. Juist omdat het altijd anders is en iedereen andere wensen heeft, kunnen wij heel goed meedenken en crewcatering op maat leveren.

Desgewenst bouwen wij een gezellige huiskamer of restaurant op locatie om ervoor te zorgen dat je mensen helemaal tot rust kunnen komen.

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top