fbpx

Ketodieet

Wat is een ketodieet?

Een ketodieet is eigenlijk een dieet waarbij je heel erg weinig koolhydraten tot je neemt en veel gezonde vetten eet. Je lichaam gaat dan de vetten gebruik als brandstof. Door deze methode van eten zal je heel erg snel afvallen en op je eigen gezonde gewicht komen. 

De Ketorevolutie is een boek geschreven door Mitchel van Duuren waarbij hij je stap voor stap uitlegt hoe de methode werkt en hoe je effectief kunt afvallen. Het is zeker geen dieet, maar een verandering van voedingswijze voor je lichaam. Het verschil zit in de definitieve omslag. Een dieet is vaak gericht op de korte termijn. De Keto methode is iets voor de lange termijn waarbij je ook op korte termijn succes zult ervaren! 

Je gaat je energieker voelen, snel gewicht verliezen en er zelfs een betere huid van krijgen!

Met dit programma krijg je een heleboel extra als boodschappentools en recepten boeken.

Hoe werkt het ketodieet

Je moet de kethomethode in ieder geval niet zien als een dieet. Ook is het geen hype te noemen. Het is veel meer een way of living! Daarbij is het eigenlijk al heel erg oud. Sommige bronnen beweren dat deze methode al meer dan 100 jaar geleden ook al werd gebruikt. Het populaire Atkins dieet bevat eigenlijk ook veel onderdelen van het ketodieet.

Het werkt als volgt; normaal gesproken haalt je lichaam de energie die het nodig heeft, uit koolhydraten. Deze zitten met name in brood, pasta, aardappelen of rijst. Er zijn nog veel meer voedingsstoffen te noemen waar koolhydraten in zitten, maar dit zijn de bekendste. Als je lichaam teveel koolhydraten binnen krijgt, of in ieder geval meer dan er wordt gebruikt, dan slaat je lichaam deze koolhydraten op. Dan worden ze omgezet in vet.

Weinig koolhydraten

Het principe van keto is dat je heel erg weinig koolhydraten eet per dag, minder dan 50, waardoor je lichaam andere brandstoffen gaat zoeken. Het komt dan automatisch uit bij het verbranden van vet. De vetten die in je lichaam zijn opgeborgen, worden omgezet in ketonen. Zodra dit proces op gang komt, raakt je lichaam in ketose.

Uitgangspunt is dus dat je lichaam geen koolhydraten maat vet gebruikt als brandstof. Je moet dan ook veel “gezonde vetten” eten per dag om voldoende brandstof binnen te krijgen. Welke vetten dat zijn wordt in het boek stap voor stap uitgelegd. Ook proberen we in dit stuk je er het één en ander over uit te leggen.

Wat krijg ik allemaal bij de Ketomethode?

Mocht je besluiten om over te gaan stappen op de Ketomethode dan krijg je een heleboel extra bij je bestelling.

De Keto Revolutie

De Keto Revolutie

Met dit boek worden de principes nogmaals goed uitgelegd van de Ketomethode. Het boek is ontwikkeld en geschreven door Mitchel van Duuren en legt je precies de voordelen uit.

Heb je besloten om:

  • Snel vet te willen verliezen? En dan niet een beetje maar net zolang totdat je je ideale lichaamsgewicht hebt bereikt?
  • Een programma wilt hebben die je ook daadwerkelijk begrijpt en je goed op weg helpt?
  • Niet een tijdelijke oplossing wilt hebben maar een permanente oplossing?

Kan je op al deze vragen ja beantwoorden? Dan is het ketodieet voor jou geschikt!

 

Intermittent Fasting Handboek

Intermittent Fasting Handboek

De bedoeling is om uiteindelijk meer ketonen aan te maken en daadwerkelijk te gebruiken. Zodra dit proces op gang komt, gaat je lichaam sneller vet verliezen en zal je ook mentaal een stuk scherper worden. Samen met intermittent fasting zal je een manier vinden om volledig te herstellen van alle slechte stofwisselingen en meer ketonen gaan aanmaken. 

Dit boek

Keto receptenboek

Keto Receptenboek

Uiteraard mag ook het receptenboek zelf niet ontbreken.

63 makkelijk te maken recepten die je op weg helpen met koken en eten volgens de Ketomethode. Dit boek is goed te gebruiken als leidraad. Je hoeft de ingrediënten niet altijd letterlijk over te nemen, als je maar voor een vergelijkbaar alternatief kiest. Dat is ook de basis van de gehele methode. Leer leven volgens keto en zie het niet als een dieet. Een way of living and thinking verandering zal ervoor zorgen dat je je volledig commit aan het ketodieet.

Maaltijdenplanningen en boodschappenlijstjes Ketomethode

Een handige maaltijdplanning en boodschappenlijstjes!

Als je een echte verandering wilt, moet je daarvoor investeren in jezelf. Niet direct met geld (behalve misschien wat kennis), want voeding voor elke dag moet je toch kopen. Bij bestelling van de Ketomethode proberen we je het zo makkelijk mogelijk te maken door middel van deze handige maaltijdplanners en de bijbehorende boodschappenlijstjes. Hiermee zal je sneller resultaten behalen!

Wat is het verschil tussen Paleo en Keto?

Er zijn een aantal verschillen tussen Paleo en het ketodieet. Wij hebben verschillende recepten waarbij je het verschil kunt bekijken, maar er zijn wel wat feitelijke verschillen tussen de voedingsmethodes.

Waar Paleo zich in de basis bezighoudt met de methode zoals de mensheid vroeger at, ligt de nadruk bij Keto op een verhoogde vet inname en het vermijden van koolhydraten. Dat Paleo in de basis ook koolhydraatarm is klopt, echter zijn er bepaalde voedingsstoffen die je in beide methodes terugziet en sommige en niet beide methodes. Het gaat er dan ook om waar je je goed bij voelt. Het is zodoende niet aan te geven welke beter is, beide methodes werken goed. Maar een goede methode werkt pas als jij je er ook goed bij voelt.

Wat zijn de voordelen van het Ketodieet?

Er zijn tal van voordelen te benoemen als het gaat om het ketodieet.

  • Verbranden van lichaamsvet. Zodra je lichaam in Ketose raakt zullen de kilo’s er werkelijk waar af vliegen!
  • Je concentratie zal verhogen.
  • Minder gevoel van honger. Door het eten van de vetten en meer eiwitten, zal je gevoel van honger ook sterk afnemen. Je hebt daardoor ook veel minder behoefte om te snacken tussendoor.
  • Je huid gaat er ook beter uitzien. Stralender en jonger!
Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top