fbpx

Kok aan huis Aalsmeer

Kok aan huis Aalsmeer

Kok aan huis Aalsmeer

Op zoek naar een kok aan huis in Aalsmeer?  Een gezellig diner bij u thuis? Laurens is eigenaar van Where Is My Kitche Now en verzorgt private dining op elke gewenste locatie. Alles wordt op deze manier uit handen genomen en u kunt volledig genieten en u richten op uw eigen gasten. 

Samen maken we een menu waarin we alle wensen kunnen meenemen. Suggesties, dieetwensen, smaken, allergie, op werkelijk alle behoefte stellen we samen een menu vast. Wij doen de inkopen, koken op locatie, doen de afwas en laten de keuken net zo schoon (of schoner) achter als toen we begonnen.

Het leuke van een kok aan huis is dat u uw eigen restaurant in huis haalt. Werkelijk alles kan zoals u dat voor ogen heeft. Aangevuld met een wijnarrangement? Dat doen we graag! Vegetarisch, veganistisch, vis, vlees of koolhydraatarm? Ook daarmee hebben we ervaring en maken de lekkerste gerechten in uw eigen keuken. 

Wil u mee als we de inkopen gaan doen? U bent natuurlijk van harte welkom. Wij doen alles in overleg en volgens uw wensen. U heeft nergens meer omkijken naar en kunt volledig genieten in uw eigen huis.

Wij nemen het servies, bestek en de glazen mee. Ook daar hoeft u niks voor te regelen. Ook het uitserveren en inschenken van de glazen nemen wij voor onze rekening. Wilt u liever zelf de gasten bedienen? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem. U hebt de volledige regie en wij verzorgen de uitvoering.

 

Voor een impressie van onze gerechten kunt u onze Instagram pagina bekijken, hiermee krijgt u een beeld van hetgeen wij allemaal op uw locatie kunnen bereiden. Laurens heeft inmiddels ruime ervaring in veel verschillende keukens en kan in iedere keuken de mooiste gerechten bereiden. Ook in uw keuken is dat geen enkel probleem. Voor een impressie van waar we inmiddels gekookt hebben kunt u onze referentie pagina bekijken. 

Wilt u graag contact opnemen om de mogelijkheden van uw eigen prive-kok in te huren? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen, wij zullen altijd binnen 24 uur reageren!

 

 

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top