fbpx

Kok aan huis

Kok aan huis

Privé kok aan huis

Wanneer mensen aan mij vragen waarom ik nou kok ben geworden, kan ik niet anders dan hun te antwoorden met een brede glimlach. Ik hou er simpelweg van om geluk te verspreiden via voedsel. Om mensen keer op keer weer blij te maken met gezonde en zorgvuldig samengestelde gerechten. En de lach op hun gezichten weer te laten reflecteren naar mijn eigen. Voor mij gaat de liefde van ieder mens door zijn of haar maag. Al op jonge leeftijd wist ik mijn levensdoel; Mijn vaardigheden als kok perfectioneren en mensen gelukkig maken met voedzame maaltijden. Ze samen te brengen en onvergetelijke sessies te orchestreren met de juiste touch van sfeer en verse gerechten. Mijn naam is Laurens en ik ben eigenaar van Where Is My Kitchen Now.

 

Tijdens de eerste jaren van mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan bij allerlei verschillende restaurants, hotels en catering bedrijven. Allemaal bedrijven waar ik met veel plezier gewerkt heb en met fier mijn ontwikkeling vorm heb gegeven. Ik probeer altijd het meeste te leren uit iedere situatie en werkomgeving. Zodoende was mijn groeiende ervaring en expertise over de jaren heen een trigger geweest om eens dieper na te denken over een nieuwe verbreding van mijn horizon. Het idee van een eigen onderneming heeft enige tijd door mijn hoofd gedwarreld. Ik dacht; Waarom zou ik de hele dag in dezelfde keuken staan, als ik mijn passie voor lekker eten ook bij mensen thuis of op de werkvloer kan brengen. Dit heeft mijn tandwielen gedreven tot het fabriceren van Where Is My Kitchen Now. Verse maaltijden bereiden, catering en privé kok aan huis. Het besluit om al mijn energie hier in te stoppen is er een die ik iedere dag weer met positiviteit bevestig. Inmiddels een poosje verder kan ik als een trotse kok terugkijken naar de ontwikkelingen van de afgelopen periode. Het opzetten van Where Is My Kitchen Now heeft mijn vaardigheden en plezier in mijn vak verdubbeld. Het werk als prive kok maakt mij oprecht gelukkig. We kijken met veel vreugd naar de toekomst.

Als privé kok aan huis kan ik mijn weg vinden in de breedste zin van het woord. Ik ben beschikbaar voor zowel intieme huiskamer diners als ook grote partijen van alle soorten en maten. Indien gewenst aangevuld met een arrangement van de fijnste wijnen en fabuleus bedienend personeel. Oog voor detail is wat een chef-kok compleet maak. Een kwaliteit die ik graag meeneem naar iedere keuken die ik bezoek. Het maakt absoluut niet uit hoe groot of klein de betreffende ruimte is. Ik manoeuvreer mij als een vlinder in een botanische tuin met finesse langs ieder fornuis of keukenblad dat ik aantref. Ik kan mijn kunsten overal verrichten en kook het liefst alles vers op locatie. Creatieve recepten met persoonlijke passie voorbereid. Liefde is bij mij altijd het hoofdingrediënt. Ik hou er verder van om dingen goed aan te pakken. Daarom zorg ik er ook altijd voor dat alle zaken, van boodschappen verzorgen tot de afwas doen, compleet uit handen worden genomen. Zodat de liefhebbers even volledig kunnen ontspannen en genieten van het gezelschap en uw gasten. Uw eigen keuken laat ik na afloop weer net zo schoon (maar wellicht schoner) achter als dat ik hem aantrof.

Voor mij staat de juiste service en een warme persoonlijke connectie altijd voorop. Samen met vers en kwalitatief voedsel. Iedere keer weer met hart en ziel gemaakt en gepresenteerd. Inmiddels heeft Where Is My Kitchen Now een ruim schala aan positieve referenties te vermelden. Deze verzameling van referenties varieert van grote en kleine bedrijven, tot ook particuliere events. Alle gebeurtenissen vullen een plekje in mijn hart. Met genoeg ruimte voor alle toekomstige evenementen. Denk aan Where Is My Kitchen Now wanneer u een privekok zoekt voor thuis. Uw blijdschap is mijn blijdschap.

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top