fbpx

Prive kok Amstelveen

Prive kok Amstelveen

Wilt u een avond genieten samen met een door u gekozen gezelschap in uw eigen huis? In uw eigen tuin? Op uw kantoor? Of misschien op uw eigen boot? Als prive kok Amstelveen helpen wij u met het verzorgen van uw avond.

Als u kiest voor een prive kok bent u ervan verzekert dat alles voor u tot in de puntjes wordt geregeld. Het gaat niet alleen om het koken, ook de tafelindeling en het indekken van alle glazen kunnen wij voor u uit handen nemen. U kunt lekker genieten van uw gasten, wij doen de rest!

Omdat wij ervaring hebben met vele soorten gelegenheden, kunnen wij heel specifiek op uw wensen inspelen. Chique, casual, verjaardag, bruiloft, zakelijk of informeel, het is uw keuze en wij vullen deze in.

Prive kok Amstelveen

Alles gaat volledig met u in samenspraak. Het menu. Eventueel de wijnkeuze. De boodschappen, het dekken van de tafel, de bloemen of juist niet. Het leuke van een prive kok aan huis is dat u volledige bepaalt hoe we het diner gaan invullen.

Wij nemen al het werk uit handen en laten de keuken weer net zo schoon achter als dat wij hem aantroffen. Een prive kok hoeft ook echt niet duur te zijn. Ook kunnen wij al vanaf 2 personen een intiem diner voor u bereiden. Liever een diner voor een groter gezelschap? Uiteraard staan wij dan ook graag voor u klaar!

U kiest uw eigen thema. BBQ, Italiaans, vegetarisch, vismenu, tapas, klassiek of modern. Samen met u maken we een mooi menu en doen de volledige inkoop. Precies zoals u het in gedachte heeft.

Fine dining prive kok amstelveen

Het leuke van een diner op uw eigen gekozen locatie is dat het precies kan en gaat zoals u dat graag wilt. Chique of juist niet. Fine dining of een barbecue met grote stukken mals vlees. Samen met u richten we de avond en de tafel precies in zoals u dat graag wilt voor uw gasten.

Is een prive kok Amstelveen duur?

Helemaal niet! Het is moeilijk om een prijs op voorhand te geven omdat het altijd om maatwerk gaat, maar wij weten zeker dat u de prijs vind meevallen! Zeker omdat het voor u vaak al een stressvol moment is om gasten te ontvangen. Dan maakt het niet uit of het om een intiem diner met weinig mensen gaat of om bijvoorbeeld het 21-diner van uw kinderen. Wilt u liever een 8 gangen diner of een 4 gangen diner, het maakt ons niet uit! Het gaat erom dat wij uw zorgen overnemen en u een onvergetelijke avond geven.

Dat betekent dus ook dat wij de tafel dekken, de boodschappen doen, eventueel de drankjes serveren en de keuken weer schoon achterlaten. U kunt zich volledige op uw gasten concentreren.

Juist daarom zijn wij er zeker van dat u de kosten vind meevallen. Als u een fijne avond heeft, hebben wij dat namelijk ook.

Voor het doen van de boodschappen werken wij alleen met de allerbeste ingrediënten. Het liefst uit de regio bij de lokale boer vandaan, maar als dat niet mogelijk is weten wij in ieder geval waar het vandaan komt! Onze voorkeur heeft ook om alleen met producten uit het seizoen te koken. Wel zo lekker namelijk!

Indien gewenst kunnen wij ook uw drankarrangement verzorgen. Frisdrank, water, wijn of bier. Alles doen we in samenspraak met u en nemen alles voor u uit handen als u dat wenst. Wilt u liever zelf de wijnselectie doen bij uw eigen leverancier? Uiteraard ook geen enkel probleem!

Inkopen doen

Als we samen met u het menu bepaalt hebben, doen wij enkele dagen van te voren de inkopen. Vanzelfsprekend werken we met verse producten en kopen deze zo kort mogelijk van te voren in bij door ons geselecteerde leveranciers. Zo werken wij veel samen met Lindenhoff, maar ook andere specialisten en boeren behoren tot onze leveranciers.

Vind u het leuk om met ons mee op pad te gaan om te kijken waar we de ingrediënten vandaan halen? Ook dat vinden wij leuk om samen met u het beste uit te kiezen voor uw event! Niet alleen als prive kok in Amstelveen, maar als partner voor uw gelegenheid.

Ik wil graag meer informatie

Uiteraard! Wij maken graag een persoonlijke afspraak om de dag met u te bespreken. Uiteraard geheel vrijblijvend! Als u middels onderstaande knop contact met ons opneemt dan zullen wij binnen 24 uur reageren op uw aanvraag.

Wat onze klanten zeggen

Testimonials

5/5

Interesse?

INFORMEER VRIJBLIJVEND

Informatie over onze producten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

Scroll naar top